De Egyptische president keurt de douanesamenwerkingsovereenkomst met Uruguay goed

De Egyptische president, Abdelfatah al Sisi, heeft vandaag een decreet uitgevaardigd waarin de samenwerkingsovereenkomst tussen Egypte en Uruguay wordt goedgekeurd in het kader van douanekwesties, laatste 28 ondertekend. November 2016, volgens het presidentiële bulletin.

Cairo, 23 november (EFE) - De Egyptische president, Abdelfatah al Sisi, heeft vandaag een decreet uitgevaardigd waarin de samenwerkingsovereenkomst tussen Egypte en Uruguay wordt goedgekeurd in het kader van de problemen Douane, ondertekend op 28 november 2016, zoals gerapporteerd door het presidentiële bulletin van vandaag.

Het decreet, goedgekeurd door het Egyptische parlement op 5 juli, omvat samenwerking en hulp tussen beide landen en de uitwisseling van informatie om de correcte toepassing van de douanewetgeving te waarborgen en inbreuken te voorkomen.

Uruguay uitgevoerd naar Egypte in 2016 veehoofden ter waarde van $ 6,723,534, ofwel 58% van alle export naar het Arabische land, waaronder wol, zuivelproducten en houtpulp.

El Op 1 september meldde Mercosur dat de vrijhandelsovereenkomst die het blok, dat ook bestaat uit Argentinië, Uruguay en Paraguay, in werking is getreden, dat in 2010 met Egypte werd ondertekend.

Op 31 mei nodigde Al Sisi Uruguayaanse zakenlieden uit om te investeren in Egypte, na een ontmoeting in Caïro met de president van Uruguay, Tabaré Vázquez.